lördag 5 maj 2012

Skidläger i Bruksvallarna

Kära Utbrytare och skidvänner!

Årets skidläger kommer att gå av stapeln i december i Bruksvallarna. Vi hoppas så många som möjligt kommer vilja vara med på detta. Om det finns önskemål att dela upp det på flera helger för de som inte kan, så ska vi nog kunna uppfylla detta.

Efter lite önskemål från några Utbrytare har vi kommit fram till följande upplägg:

10 st Enbäddsrum är bokade på Hotell Bruksvallsliden.
Transport kommer att ske i egna bilar och vänligen notera att det inte är tillåtet att samåka i bilarna.
Jag har haft kontakt med Bosse Snus, som kommer att spåra 10 olika spår för oss i Bruksvallarna och Ramundberget. Detta för att vi skall kunna åka på egen hand och få spår som passar utefter var och ens behov.
Frukost, Lunch och Middag är bokat. Frukost kommer att ske mellan 7-9. Vi har skedulerade mattider om 12 minuter per person under dessa 2 timmar, så alla skall hinna med att få i sig sin frukost i lugn och ro.
Detsamma gäller för lunchen som serveras mellan 11-13 och middag 18-20. Återkommer efter anmälningar om vilken slottid var och en får. Det går att lämna önskemål om tidig eller sen spisning.

Om det finns ytterligare specifika behov för var och en utav oss är ni välkomna att inkomma med dessa önskemål. Jag har bett receptionen om att köpa in ytterligare 9 pingisbord, så att vi kan träna var och en mot en vägg. De har lovat att uppfylla detta önskemål.

Välkomna in med anmälningar och väl mött i December!

-D

3 kommentarer:

Berra sa...

:-D För att vara säker på att inte krocka med någon annan föreslår jag att vi också utnyttjar möjligheten att köra det som rullskidläger i september!

Berra sa...

Ska kanske se lite bortanför ironin och säga att jag förstås är på för ett tradionellt kul och sammansvetsande läger i december. Count me in!

/Niklas

Munther sa...

Bangar skidlägret i år eftersom jag gör ett uppehåll med Vasaloppet 2013.