onsdag 14 februari 2018

Inbjudan KM skidor 2018

Välkomna till årets första KM-tävling. Tävlingsledningen har i år INTE haft möjlighet att utvärdera de flesta av Stockholms skidspår den senaste tiden. Men i år är det ett nytt ställe som sticker ut positivt - Bisslinge konstsnöspår!Med sin karaktäristik är banan en rätt kass träningsplats inför Vasaloppet eftersom slingan saknar riktiga höjdmetrar. För att kompensera för det bortfallet kommer vi istället att köra flera varv (6) - kul!

Prolog kan köras tillsammans med tävlingsledningen på söndag kväll (18/2) om intresse finns. Tävling kommer att hållas TORSDAG 22/2 med samling 1900, start 1915

Tävlingsanläggningen är saknar elljus, varför pannlampa eller bra mörkerseende är ett måste.

Anmälan till prolog och tävling görs till tävlingsledningen per e-mail, blogg, Facebook eller telefon (noll-sju-noll-åtta-fyra-tre-tio-arton) Eventuella önskemål om seedning ska skickas in tillsammans med Vasalopps ID senast tisdag 20/2

Observera att deltagande kostar 100:- (swish) om man inte har köpt säsongskort. Allt för att stödja de eldsjälar som ordnar med konstsnöspår i Stockholm.


Vägbeskrivning:
Ett flertal parkeringar finns som rymmer totalt uppemot 500 bilar. Huvudparkeringen finns vid Bisslinge Rotebro Golfs p-plats som finns till höger om grusvägen när man kommer ända fram till vägbommen vid vägskälet Svartinge/Bisslinge. Om huvudparkeringen är full så får skidåkare köra förbi skylten med ”Behörig biltrafik”, genom grinden, svänga vänster upp till parkeringen 100m upp i backen och parkera där istället.

Man kan även parkera på upplogade åkrar/fält där ENDAST där skyltning finns söder om huvudparkeringen.

Vägbeskrivning (google maps)


Inga kommentarer: