söndag 19 augusti 2012

Anmälda till Hälsoloppet

Utbrytare! Hoppas ni haft en bra sommar! Följande är anmälda till Hälsoloppet Onsdagen den 19 Augusti: Andreas J Fredrik B Peter K Niklas B Krister B Daniel L Lars M Startavgiften är betald! Vi samlas vid startområdet Ronald Mcdonalds hus kl 18:00. Sista utlämning av nummerlappar är 18:30. Starten går 19:00 Jag kan själv inte vara med då jag skall gör en titthålsoperation sammadag för att förhoppningsvis få slut på mina häl problem. Min utgångspunkt är att jag skall vara på bena och på plats att heja på kvällen och stå för den utlovade after-race burgarn. I bifogad länk kan du hitta mer info om loppet: http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?Id=465&ContentId=36178 Kör hårt med träningen vi ses på Hälsoloppet :-) //bergman

4 kommentarer:

Peter Kaz sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Peter Kaz sa...

Onsdag 29 augusti

Andreas sa...

Jag kommer med all sannolikhet inte kunna tävla, har dragits med överansträngd vadmuskelatur i höger ben som gjort att jag inte kunnat springa. Nu är det iofs på bättringsvägen men det är ännu inte så bra att jag kan maxa en mil.

Så om någon vill ta över min startplats går det utmärkt.

Jag planerar dock att komma och heja :)

Munther sa...

Skall bli kul att testa ett millopp igen. Var länge sedan. Tror det var Midnattsloppet 2002 eller nåt i den stilen. Vi ses!
/ Munther