måndag 7 december 2009

Rapport från Bruksvallarna


7 starka Utbrytare (undertecknad, Basso, Gustav, Peter, Limpan, Niklas och Munther) deltog i årets vasalopps upptakt i Bruksvallarna, vilken bjöd på rikligt med snö och ömsom riktigt arg kyla. Årets gruppkaraktär var tjuriga vinnarskallar som vägrade träna ihop, samtliga körde på efter egna upplägg och teorier vilket fick till följd att sällans skådades fler än en utbrytare vid samma tillfälle i spåret. Dock var sammanhållningen under vilostunden som alltid fortsatt solid. Daniel tog årets kvantitetspris med imponerande 19mil, Niklas bibehöll titeln som årets kvällsåkare.


Ett missförstånd vid bokningen innebar att vi hamande på Fjällhotellet istället för som brukligt Bruksvalsliden, ett missförstånd som troligen blir tradition då samliga tyckte att Fjällhotellet var om möjligt ett lyft från tidigare år. Dessutom acompanjerades vi på hotellet av "Klingen" och hans bundförvante från Falun som utan överdrift satte färg på hela vistelsen, våra nyfunna vänner fick stjärnorna från en annan del av Köping att flagna i glans.


Värt och glädjande att notera från resan var Utbrytarnas starka namn och aura, jackorna gjorde här sitt till, men det kunde inte undgå någon att Utbrytarna som namn berör och är ett väldigt starkt epitet och kanske något som bör varumärkes skyddas fram över...... Ryggtavlan med Utbrytarna var något många fick rubbed in the face ute i spåret under de gågna dagarna inklusive Petter Northugg....
Ni som tog kort, dela gärna med Er på bloggen.
Tack för en trevlig helg // Bergman


1 kommentar:

Bidevind sa...

AVUNDSJUK på milen och snökänningen. Gillar loggan skarpt!
/F

Tydligen var anledningen till att det var HELT omöjligt att ordna barnvakt för att åka till Bruksvallarna för att jag bl.a. skulle ta mig runt Sthlm i apdräkt med några klasar bananer.