onsdag 1 oktober 2008

Välkomna




Utbrytare, les baroudeurs vi har en förening!!! Utbrytarnas huvudsakliga syfte utöver att samla sköna personer med rätt inställning till livet, är att ge en tillhörighet vid anmälan till tävlingar av alla dess slag som skidor, cykel, simmning, löpning, triathlon etc, etc. Vid tävling önskar vi således att våra medlemmar framöver, så långt det är möjligt alltid representerar Utbrytarna. Utbrytarna är registrerade hos Riks Idrottsförbundet. Vi är också registrerade vid specialförbundet skidor, närmare bestämt Stockholms Skidförbund då detta är ett krav vid anmälan till Vasaloppet. Vad vi förstår krävs inte tillhörighet vid specialförbund för anmälan till Marathon, Lidingöloppet, Vansbrosimmet, Vättern etc, etc. Därav har vi i skrivandes stund inte registrerat oss till fler specialförbund då detta medför en extra kostnad. Vid behov avser vi att addera fler specialförbund framöver.

För att bli medlem sätter man in 300kr till vår kassör Krister Basso Bergström på klubbens egna bank giro 340-0868. Vid betald medlemsavgift får man admin rättighet till http://www.utybrytarna.blogspot.com/. Vi kräver att våra medlemmar är aktiva på bloggen och delar med sig av träning och framförallt tävlings resultat, genom beskrivande skildringar av smärta och glädje, även andra halv relevanta inlägg, med lite skarv å glimten i ögat förutsätts.

Välkomna!!!

Chairman





8 kommentarer:

Munther sa...

Nu är vi tre medlemmar! Kanon bra fixat!

limpan sa...

Stor eloge till Basso och Hincapie för uppstartandet att denna som kan komma att bli en historisk förening. AIK grundades 1891, 117 år senare bildas Utbrytarna!

Nu är det upp till oss alla medlemmar och närstående att se till att engagera oss i denna fortsatta framgångsaga.

Ser fram emot all tävling, gemenskap och sammanhållning som vår förening kommer kunna delge!

/Bäckstedt alias Limpan

Vino sa...

Utbrytarna Sportklubb har nu en ny medlem: He is often referred to by the nickname "Vino" and is known to be a fearless attacker and a good all-rounder.

Chairman sa...

Lars, Vino, och Limpan, hjärtligt välkommna till medlemms registret. Tre starka kandidater till årets Utbrytare. Jag är, precis som ni övertygade om att Utbrytarna kommer att göra ett avtryck i historien jag ser dock inga paralleler med den misslyckade förortsförening som limpan refererat till.

limpan sa...

Jag tänkte försöka värva några medlemmar. Vad har vi för kriterier?

Har vi ens några...:-) ???

Basso sa...

Kriterier för nya medlemmar:
1. Betalande (sa kassören)
2. Sköna killar/tjejer
3. Vara aktiva och dela av sig av erfarenheter på bloggen och gärna komma med sköna initiativ till aktiviteter för klubbens medlemmar.
4. Inte för jävla snabba(just kidding)
Happy Utbrytar-hunting!
//Krister

Chairman sa...

Förutom Bassos kriterier tycker jag att man måste vara rekomenderad av en befintlig medlem så vi har ett kvitto på att individen är av rätt virke. Vilket inte verkar vara något problem här då de är polare till dig.

limpan sa...

Hur många medlemmar är vi nu? Dags för ett årsmöte / uppsamling eller liknande, för att gå igenom vad som förväntas av alla medlemmar (för det handlar väl inte bara om att blogga)?

Hur mycket är Finders Feen förresten;-)?