fredag 10 oktober 2008

Hög tid att anmäla sig - Läger i Bruksvallarna















Bruksvallarna.....

annonserar att de har 20 km spår dragna redan och Skidlandslaget följer Utbrytarnas exempel och åker strax dit på läger.

Utbrytarna åker dit tillsammans med IBM den 3-7 December. Det här är ett kanontillfälle att börja samla ihop skidmilen och att få en tidig indikation på hur formen ligger........

Sista anmälan är redan 13:e Oktober så det är bara att dra ett mail till mig och sätta in pengar på kontot SEB 5356-2936486 så ser jag till att anmäla dig till IBM-gänget.

4 kommentarer:

Munther sa...

Kommer tyvärr banga lägret i år. Hoppas på en vit decembermånad här i Sthlm istället ...

Berra sa...

Så, då var man anmäld till B-vallarna och medlem av utbrytargänget. Känns bra, hjärnan gick liksom i vinterläge direkt. Syggt jobbat av er som tog initiativet! Är väl själv mera inbrytare än utbrytare, men lite flyt ska man ju ha även om man aldrig haft förmånen att jobba på IBM. Känner ju iaf några av er sen förra året och ser fram emot att träffa er andra i någon lagom rökig vallningsbod!

Chairman sa...

Niklas, Välkomen!!

Basso sa...

Vi gratulerar till ett väl avvägt beslut! Jag och Bergman har pratat om att låta alla göra en introduktion till var och en här på bloggen. Vi återkommer i frågan!

/Krister